Ultimativ Guide: Faste baller med træningselastik

Drømmer du om faste baller og stramme lår, så er du ikke alene. I dette blogindlæg kommer vi ind på øvelser med elastik, hvordan du vælger den rigtige elastik og det forskellige udvalg af elastikker Fitnessudsalg.dk tilbyder.

Har du aldrig trænet med elastik før, så kan det være en jungle at finde rundt i. Elastikker er et hit til hjemmetræningen, fordi de ingenting vejer og fylder, men alligevel er de utrolig effektive.

Elastikker findes i mange varianter, former, farver og styrke. Derfor kan det være svært at vide, hvilken du skal vælge. Der er både almindelig træningselastik, og så den mere professionelle udgave, booty band. Her er en gennemgang af de forskellige elastikker, så du kan blive klogere på, hvilken elastik du skal vælge.


1. Træningselastik

Selvom du er langt væk hjemmefra, er der ingen undskyldning for ikke at træne. For med en træningselastik, kan du nemlig træne effektivt, selv på ferien eller i hjemmet. Du kan tone og træne din krop effektivt med en træningselastik. 

Træningselastikken er en billig og effektiv investering. Det er en lukket træningselastik, den er særdeles effektiv til squats eller sidewalks, hvor du har elastikken viklet rundt om dine knæ eller ankler. Hos Fitnessudsalg.dk finder du træningselastik i flere farver og styrker.

Rød = 7 - 16 kg. trækkraft
Sort =11 - 29 kg. trækkraft
Lilla = 15 - 38 kg. trækkraft

Find din træningselastik hos os, og kom i gang med hjemmeøvelserne. 

2. Booty Band 

Dette booty band er yderst elastisk, bredt og stærkt. Elastikken kan holde til meget modstand. En god elastik til fx genoptræning eller til at forebygge træningsskader. Det er en åben elastik, men hvis du binder en løkke for enden, kan du variere din træning yderligere. Du kan derfor også bruge denne elastik til fx sidewalks eller squats.  

Booty band er den mere professionelle version af træningselastikken. Den er perfekt at anvende til øvelser som squats, dødløft, sidewalks osv.

3. Booty Band Mini Sæt

Booty Band Mini Sæt, er en samlet pakke, bestående af flere farver og styrker. Så du kan variere din modstand, afhængig af, hvor hård din træning skal være. Den lille cirkelformede træningselastik er særlig godt til at træne baller og lår, hvis du vikler elastikken rundt om dine lår eller ankler. Træningselastikkens lille størrelse betyder, at modstanden i øvelserne bliver stor, mens dine bevægelser bliver mindre.


Derfor skal du træne med elastik

En elastik giver mulighed for at træne funktionelt, samtidig med det er en skånsom træningsmetode. Ved at have den modstand elastikken giver når du træner, får du også mere effekt ud af dine øvelser. Udover at det kan gavne din krop at træne med elastik, så er det også bevist gennem forskning at træning med elastik, giver lige så god smertelindring som massage. 

Når du træner med elastik, aktiveres ballemuskulaturen og giver en stor syreeffekt, hvilket gør dem velegnet til dig, der leder efter en rigtig booty burner.  


Hvilken træningselastik skal du vælge? 

Hvilken elastik du skal vælge, kan være svært at svare på. Uanset, hvilken elastik du vælger, vil du opleve at det er super effektivt. Fordi alle dine øvelser bliver hårdere, selv med små bevægelser. Hos Fitnessudsalg finder du mange forskellige elastikker til billige priser. Vi har hurtig levering, så kom i gang med hjemmetræningen, du sparer både tid og penge.
 

Træn som en supermodel

Glemt alt om at træningselastikker kun er for gamle mennesker, som bruger det som en del af deres genoptræning. Træningselastikken er blevet et hit mange steder verdenen over. Selv supermodeller træner med dem.

Justin Gelband den anerkendte og populære træningsguru, som af flere omgange har trænet modeller til Victoria Secret Fashion Show, inddrager i stor stil træningselastikken i sine træninger. På YouTube kan du finde inspiration til øvelser. 

Selv supermodellen Irina Shayk har afsløret, at hemmeligheden til hendes flotte og tonede mavemuskler kommer fra hendes dedikation til booty bands. 


“If you’re feeling jet lagged, or too lazy to get dressed, you can basically watch TV and do these moves,” she says—making this the definitive holiday travel workout.

Ønsker du at udvide dine træningsøvelser, så tjek vores udvalg af pilates- og yogaudstyr, som også er nemt at tage overalt.  

Ønsker du vide mere om elastikker, så kan du også finde os på Instagram, hvor vi løbende, viser videoer omkring vores produkter.

Tak fordi du læste med :-) 

Fitnessudsalg