Gode råd til at komme ind i træningsrutinen

Som mennesker er det lettest for os at følge vores vanlige mønstre, og det kan være meget svært at motivere sig selv til at begynde på noget nyt. Viljen kan være høj, mens overskuddet er i bund. Her hos Fitnessudsalg.dk har vi fundet nøglen til at komme ind i vanen: Planlægning! 

Hav dit udstyr let tilgængeligt i stuen, soveværelset eller et andet sted i huset, og lad træningstøjet ligge klar til at du hopper i det. Når du planlægger tid til at træne, bliver det en del af dagens gøremål, og du vil have mindre lyst til at springe over. 
Når træningen samtidig er let tilgængelig, kan du være i gang på under 2 minutter.

Få en ny morgenrutine

Det er altid godt at få en frisk start på dagen, og have skøn og postiv energi til at komme veloplagt gennem dagen. Her er det bedste ved din morgentræning:
Du behøver slet ikke at forlade huset, for at gennemføre den! Rul blot din træningsmåtte ud på gulvet, frem med kettlebells, håndvægte og andet udstyr, på med træningstøjet, og så er du allerede i gang! Du behøver ikke bruge mere end 30 minutter for at få en effektiv træning. Har du tid til overs efterfølgende, kan du slutte af med 15 minutters yogatræning, som samtidig hjælper med at strække godt ud i muskler og led. 

Forny energien efter arbejde

Er du ikke morgenmenneske eller har du ekstra travlt om morgnen? Så er de sene eftermiddagstimer og aftenen også et glimrende tidspunkt at få trænet. Find træningstøjet frem, før I laver aftensmad eller få trænet den halve til hele time, før du velfortjent kan smide dig på sofaen. Til at træne hele kroppen effektivt kan vi anbefale en slyngetræner, pull up bar eller træningsbænk, som du let kan pakke væk igen. Vi garanterer dig at kroppen vil være træt på en sund måde før sengetid, så du lettere kan få en god nattesøvn. Din søvn er nemlig også afgørende for at få en sund livsstil og opnå gode træningsresultater.