Hjemmetræning til vægttab

Det kan virke udfordrende at træne hjemme. En ting er at have det rette udstyr, noget andet er at holde motivationen højt og vide hvordan du kombinerer øvelser effektivt. Heldigvis kan du i dag få det meste fitnessudstyr til hjemmebrug og nemt skabe et træningsprogram, som både får pulsen op, træner dine muskler og forbrænder godt med kalorier. 

Skab et effektivt hjemmetræningsprogram

For at forbrænde effektivt har du brug for høj intensitet. Mange har svært ved at forestille sig at kunne få pulsen helt op at ringe uden at gå til holdtræning eller stå på et løbebånd. Men det kan heldigvis sagtens lade sig gøre. Ved hjælp af effektivt udstyr kan du få trænet hele kroppen, og takket været hiit træning kan du gennemføre et solidt træningspas på blot 20 minutter! 

Hiit træning hjemme

Har du travlt i hverdagen eller orker du ikke timelange træningssessioner? Så kan Hiit være alletiders træningsform til et varigt vægttab og tilmed solid muskelopbygning. Du udfører hver øvelse af 30 eller 45 sekunder, holder 10 sekunders pause og skifter til den næste. Når du er igennem 8 øvelser holder du 20 sekunders pause og starter forfra. Sådan kører du i 3 runder. 

Til vores eksempel skal du bruge: 

1. En træningsmåtte

2. En kettlebell af fx 8 kg

3. To håndvægte af 5 kg

4. En Slyngetræner

5. Et mavehjul

Eksempel på 8 effektive øvelser til hiit træning: 

1. Øvelse med slyngetræner. Gå ned i squat med slyngetræneren i hænderne og hiv dig selv op. Gå så langt ned du kan. 

2. Sving din kettlebell ned mellem benene og op over hovedet

3. Lav en rollout med mavehjulet. Sæt dig på knæene med begge hænder på maveruller og krum ryg, og rul helt ud med kroppen, og ind igen. 

4. Vend dig på ryggen og lav mavebøjninger

5. Military press. Stil dig med en håndvægt i hver hånd, stræk begge arme godt op over hovedet og ned igen. 

6. Lav squats med kettlebells og bred afstand mellem benene. 

7. Tag fat i slyngetræneren igen. Læn dig godt tilbage med armene, så du kun når jorden med hælene, og løft dig selv op i armene og derefter ned igen. 

8. Få arbejdet med de skrå mavebøjninger. Sæt dig på måtten med din kettlebell i begge hænder og sving den fra side til side. 

 

Gentag i 3 runder og glæd dig over træning, hvor du forbrænder mange kalorier! 

 

FitnessudstyrHjemmetræningTræningsudstyr

Populært lige nu

Spar 10 kr

Produktnavn

77 kr 87 kr
Spar 10 kr

Produktnavn

77 kr 87 kr